Loading

André Rieu op het Vrijthof 2018

Het zit er alweer bijna op! B.for wil graag alle gasten bedanken voor hun komst. We zien u graag snel terug in onze zaak.

Ieder jaar in juli ontvangt Maastricht André Rieu op het Vrijthof. Een groots muziekspektakel wat in de loop der jaren is uitgegroeid tot veel meer dan alleen muziek. Een avond André Rieu staat garant voor een avond gezelligheid, dansen en lekker eten. Naast een vast repertoir is er ieder jaar plek voor een wisselende mix aan meezingers en medleys; waar we afgelopen editie getrakteerd werden op de komst van David Hasselhoff konden we voorgaande edities rekenen op de bijdrage van o.a. Lou Bega en Jermaine Jackson. Kortom, een feest waar je bij wilt zijn.

MEER INFORMATIE

Dineren bij B.for

Tijdens de concerten van André Rieu op het Vrijthof biedt B.for u de mogelijkheid te genieten van een 3-gangen keuzemenu voor EUR 32,50 om aansluitend op het plein te genieten van het concert op een groot scherm met live verbinding. U kunt tussen 18.00u en 18.30u plaatsnemen aan het diner, dit om ervoor te zorgen dat al onze gasten voor de start van het concert om 21.00u hebben gegeten. Tijdens het concert is er uiteraard de mogelijkheid drank en kleine hapjes te bestellen.

Om uw plaatsen voor het diner te reserveren kunt u hieronder eenvoudig tickets aanschaffen welke u na betaling per mail worden toegezonden. Een ticket geldt als een reservering voor één persoon en zal bij het afrekenen met uw rekening worden verrekend.

BEKIJK HET MENU

32,50

Wissen

Arrangement bestellen

Middels bestelmodule kunt u eenvoudig en veilig online tickets bestellen voor onze evenementen. Zo kunt u onder andere tickets bestellen voor André Rieu.

Hoe werkt het kopen van tickets?
Het kopen van tickets via onze website is veilig en eenvoudig. Selecteer de gewenste tickets, vul uw gegevens in en kies uw betaalmethode. Na een succesvolle betaling met iDeal, Creditcard, Bancontact of SOFORT worden uw tickets direct toegestuurd aan het door u opgegeven e-mailadres. De betaling en uw gegevens worden middels een beveiligde verbinding (SSL) verstuurd.

Let op! Vanaf 24 uur voor een evenement is het niet meer mogelijk tickets online te bestellen. Reserveren is dan enkel nog telefonisch en in onze zaak mogelijk.